Informatii
 

Observând cat de importante sunt ultimele momente alaturi de cei dragi Servicii Funerare Beligi pregăteşte un loc cald şi plăcut unde să îţi poţi lua ramas bun de la persoana care ne părăseşte. Prin urmare, în Capela Beligi vă oferim cele mai bune facilităţi şi cele mai bune servicii, pentru a asigura confortul tuturor participanţilor.


Daca preferaţi să tineţi decedatul în sicriu acasă, Servicii Funerare Beligi deţine infrastructură necesară pentru a face acest lucru posibil.

Dacă doriţi, Servicii Funerare Beligi vă poate ajuta cu încredere în organizarea de ceremonii religioase.

Dacă este necesară imbalsamarea Servicii Funerare Beligi are specialişti care aplică cele mai bune tehnici în îmbalsamare şi estetică.


Servicii Funerare Beligi lucrează cu mijloace bune şi materiale de cea mai înalta calitate, cu ajutorul celor mai buni furnizori posibil, pentru a pune la dispoziţie o gama larga de sicrie, urne, coroane de flori, memento-uri, note din presă, catering, muzică şi alte elemente pe care le poate oferii personalul nostru.

Colaborând cu noi beneficiaţi de experienţa şi ajutorul nostru în:

Inhumare

Incinerare

Imbãlsamare

Organizãri parastase

Actele necesare pentru declararea decesului

Ajutorul de inmormântare

Cosmetică mortuară

Transport şi manipulare sicriu

Locul de veci

Beligi oferă servicii funerare pe intreg teritoriul României.

Apelaţi cu incredere!

 
Aveţi un caz urgent? In 30 de min venim la dvs!
 

Adresa:

Str. Lizeanu nr. 20, sector 2, Bucuresti

Telefon:

0756.700.500

 
Catalog sicrie
 

Pentru că ne adaptăm intotdeauna cerintelor si preferinţelor dvs. am reusit de-a lungul anilor sa completăm o gamă variata de sicrie, urne si coroane funerare.

Preţuri accesibile pentru oricine. Făceţi alegerea corectă in acest moment dificil! Beligi Funerals este alături de dvs!

 
Calitatea inainte de toate
 

"Pentru mine excelenta este acumularea de detalii aparent neînsemnate, minore si fara greutate, dar daca le aduni cu dragoste si inteligenta echipe tale, poti atinge excelenta chiar si in cele mai triste împrejurari."

Andrei Cristea
Director General